zilveren chakra hanger


Zilveren chakra hanger
Verkoopprijs: € 25,00


Preloader

Zilveren chakra hanger.

Chakra staat voor de plaatsen van het energielichaam van de mens. Chakra betekent cirkel of wiel.

* De eerste chakra is de wortelchakra en die zit net onder het stuitbeen. Rood van kleur. Deze chakra legt het verband tussen het lichaam en de aarde en de manier waarop je je beweegt.
* De tweede chakra is het sacraal chakra (zoetheid) en die zit ter hoogte van het heiligbeen. Oranje van kleur. Deze chakra staat in verbinding met de geslachtsorganen en de waterhuishouding.
* De derde chakra is het schitterend juweel en die zit bij de navel. Geel van kleur. Dit is de belangrijkste plek voor het opslaan van energie.
* De vierde chakra staat voor ongedeerdheid en zit ter hoogte van het hart. Groen van kleur. Deze chakra verbind de onderste 3 chakra's van de instincten met de bovenste 3 chakra's van het hogere menselijke bewustzijn.
* De vijfde chakra zit ter hoogte van de keel en vormt in het lichaam het klank- en spraakcentrum. Blauw van kleur. Deze chakra wordt beschouwd als bemiddelaar tussen voelen en denken.
* De zesde chakra zit op het voorhoofd en wordt ook wel 'derde oog chakra' genoemd. Is indogo van kleur. Deze chakra verzorgt de verbinding met de geestelijke wereld.
* De zevende chakra zit boven het hoofd en is violet van kleur. Deze chakra hangt samen met spiritualiteit en verlichting.

Afmetingen:  3,5 x 0,5 cm.

Zilvergehalte: 925 Sterling zilver.

Land van herkomst: Nepal.