unieke yoga verjaardagskalender


Zeer unieke yoga verjaardagskalender, de BodyYogaArt-kalender.
Verkoopprijs: € 19,50


Preloader

Prachtige en zeer unieke yoga verjaardagskalender met de naam: de BodyYogaArt-kalender.
Hij is gemaakt door de kunstenaars Saskia Hoek en Iepke Seebregts. De fotografie is verzorgd door Vincent Basler.
De verjaardagskalender bestaat uit 12 originele foto's van kunstzinnig beschilderde yogamodellen in indrukwekkende yogahoudingen.

Saskia Hoek en Iepke Seebregts werken al sinds 2004 samen onder de noemer Gekleurd Naakt. Zij beschilderen het lichaam en creëren daarmee fascinerende tijdelijke kunstwerken die middels fotografie worden vereeuwigd. Met hun werk willen ze de schoonheid van het menselijk lichaam tot uitdrukking brengen.

Tijdens één van hun yogalessen raakten ze zo geïnspireerd door de sierlijkheid en esthetiek van de yogahoudingen dat ze besloten om lichaamskunst (yoga) aan schilderkunst (bodypaint) te koppelen.
Het resultaat: 12 afbeeldingen van verschillende yogamodellen, geïnspireerd op de seizoenen.


Wat ontvangt u: Een kalender, eersteklas drukwerk op 250 grams papier,
grootte: 37 x 25,5 cm, met ophangsysteem. 
(op ieder foto ziet u de tekst 'Gekleurd Naakt' staan, dat is voor de beveiliging, dit staat niet op de foto's op de kalender!)

De 12 foto's:Saskia Hoek en Iepke Seebregts vullen elkaar enorm goed aan, zowel bij het bedenken van concepten als tijdens het schilderen.

Voor hun project ‘Wereldvrouwen’ lieten zij zich inspireren door de kleurenpracht van stoffen uit alle windstreken. Na deze fraaie serie volgden er nog vele andere interessante opdrachten. Zo maakten ze al meerdere boekomslagen, werkten ze samen met diverse reclamebureaus en prijkt hun werk nu op de cover van het nieuwe Yoga International Magazine.Bekijk meer werk van Saskia en Iepke op: www.gekleurdnaakt.nl.

De fotografie is verzorgd door Vincent Basler: www.vincentbasler.com.