klantbeoordelingen

 


Dit zeggen klanten over Wereldse Pracht:

Wat een prachtige producten verkopen jullie, en het verhaal achter sommige producten is al even mooi. Het bestellen ging gemakkelijk, en ik had mijn bestelling snel in huis. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop. Hopelijk tot een volgende keer!


2016-05-09 Fen, Nijmegen

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9


Ik ben onder de indruk van de snelle service. Op vrijdagochtend besteld; zaterdag in huis! Het houten beeld en mala ketting waren keurig verpakt, en zijn zonder schrammetje aangekomen. In eerste instantie was ik wat huiverig om een beeldje via internet te kopen, maar door tijdgebrek toch gedaan. Geen enkele spijt; de foto's gaven een goed beeld van het product. Nogmaals dank voor de goede en snelle service.

2014-20-05 - Ernst, Amersfoort

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 8

Elke dag ga ik op zoek naar de mooie dingen des levens. En zeker omdat ik zeer spiritueel aangelegd ben, ben ik op zoek naar mooie dingen, symbolen, voorwerpen waar ook een verhaal achter zit. En ja, al zoekend kwam ik op deze website terecht en zag er erg mooie dingen. Ik surfte verder, maar mijn gedachten gingen steeds terug naar de website van Wereldse Pracht. Helaas was ik de naam vergeten. En ik had een ZEER MOOIE.... neen een BLOEDMOOIE SHIVA gezien. Ik wilde en zou hem terug gaan opzoeken. En jawel... ik vond hem terug. Ik bleef er maar naar kijken. En toen heb ik de heel sympathieke Heleen ge-emaild die zich dan in alle bochten probeerde te wringen om mij aan die mooie Shiva te helpen. Tja.... ze wist dat ik in Belgie woonde en dat het bijna 3 uur rijden is naar Soest. Maar er waren ZOVEEL MOOIE stukken te zien op de website dat ik er helemaal zelf naar toe gereden ben. En daar heb ik de zeer sympathieke Heleen ontmoet. Het was alsof we mekaar al jaren kenden zo sympathiek kwam ze over.

En toen kreeg ik de verhalen te horen hoe het komt dat ze zo mooie stukken kan laten overkomen. Ik vertelde het verhaal aan mijn collega op het werk en die wil ook zo graag naar Wereldse Pracht toe. Ja hoor…we keren zeker terug want zo’n mooie dingen zie je niet veel. Dikke pluim voor Heleen!
En nog eens bedankt voor alle moeite die je gedaan hebt om mij aan die verschrikkelijk mooie Shiva te helpen. Ik kan mijn ogen er niet afhouden.
Groetjes, vanwege een SLIMME Belg.

2011-16-01 - Stefaan, België

algemene indruk: 10 | service: 11 (jawel heel erg goed) | prijs / kwaliteit: ook 11….erg goed !!

Na een tijdje rond gesurft te hebben op zoek naar een houten boeddha, kwam ik terecht op de site van Wereldse pracht waar een rijk assortiment te vinden is van allerlei soorten beelden. Al snel had ik gevonden wat ik zocht en heb de boeddha gelijk besteld. Dezelfde dag had ik al een reactie dat het beeld de dag later op de post zou gaan en inderdaad werd het beeld 2 dagen later al geleverd. Netjes verpakt en deed zeker niet onder aan de afbeelding op de website.
Ik zou Wereldse Pracht dan dus ook zeker aanraden. Bedankt voor de snelle en goede service!

2013-06-12 - Chris Heeffer, Amsterdam

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10

Mijn ervaring met Wereldse Pracht is zeer positief en verdiend een dikke 10.

Op donderdag besteld, meteen betaald en de dag erna al in huis, SUPER.
Het boedahbeeld, precies zoals afgebeeld, keurig en netjes afgeleverd.
Beslist een aanrader.

2013-07-10 - Leentje Vissers, Nuth

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10

Ik was via google op zoek naar een Boeddah voor een kado en kwam uit op de site van de Wereldse Pracht.
Het is een leuke overzichtelijke site met een goede beschrijving van de unieke handgemaakte Boeddah’s inclusief foto.
Ik vond dan ook vrij snel de Boeddah die mij prachtig leek om kado te geven en heb deze besteld en betaald.
Binnen 2 dagen de Boeddah ontvangen keurig verpakt.
Deze winkel is dus een echte aanrader als je op zoek bent naar iets unieks in de Boeddah wereld.
Heleen bedankt voor de snelle en correcte afhandeling.

2013-06-09 -  Richard, Losser

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10

Graag wil ik even wat kwijt over mijn ervaring m.b.t. de winkel van Wereldse Pracht.

Het is inderdaad een Wereldse pracht. Ik ben vanuit Deurne naar Soest gereden en het is zeer de moeite waard. Ik wist niet goed wat ik ervan moest en mocht verwachten en aan de buitenkant heeft het weinig van een winkel en lijkt het een bergplaats als het nog gesloten is, maar zodra de winkel open gaat, proef je de kwaliteit van de aangeboden artikelen

Geen kitsch, maar eerlijk materiaal en de voorlichting die ik kreeg, was professioneel en duidelijk. Ik ben niet zo’n kenner van dit materiaal, maar middels een paar boekjes via internet bij Cosmox hoop ik binnenkort wat meer kennis te krijgen van al het moois m.b.t. de Boeddhabeelden.

Ik ga zeker een keer terug, al is het maar gewoon om te kijken, want het is puur wat er ligt en geen franje! Het zal vermoedelijk niet bij kijken blijven. Ik wens Wereldse Pracht een wereldse toekomst en kei bedankt voor de wijze, waarop jullie mij hebben geholpen.

2013-25-08 - Ad Broos, Deurne

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10

Hallo Heleen. Even wilde ik je laten weten dat de Boeddha in keurige staat door mij is ontvangen, en wat is hij mooi! Nog mooier dan op de website! Ik kom zeker een keer bij jullie kijken naar alle hemelse pracht.

2013-04-12 - Elizabeth, Castricum

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9


Al bij het bezoek aan de webside en de wederzijdse emails kregen wij de indruk dat we te maken kregen met een professioneel bedrijf. Ook daarna de afspraak en bezoek bevestigde onze eerste indruk. De aanwezige vooraad was uitstekend en maakte de keus dus eenvoudig daarbij prima geadviseerd door mw. Heleen.


2012-13-12 - Willem, Almere

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 8


Mijn ervaring is heel positief. Ik had de rekening per e-mail gekregen en meteen het geld overgemaakt, zonder na te kijken. Ik kwam er toen achter dat de rekening te hoog was. Heb toen Heleen gebeld en had een paar uur later het teveel gestorte geld al op mijn rekening staan. Daarnaast kreeg ik van haar een code voor een korting van 20 %.Echt super zoals dit afgehandeld is.

2012-24-11 - Sonja Berkhoff, Langweer

algemene indruk: 8 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 8


Shoppen/winkelen is normaal niet mijn ding. Kwam voor de eerste keer bij Wereldse Pracht voor een cadeau. Voelde me er totaal geen klant. Was net of ik er gezellig op visite was en er al jaren over de vloer kwam. Ik vroeg naar een Boeddha die ik nog nergens had kunnen vinden. Meteen zei Heleen dat het wellicht speciaal kon worden gemaakt. Kortom, ik ben nu in het trotse bezit van de Boeddha die ik wilde hebben. Bij Wereldse Pracht is binnen de mogelijkheden alls mogelijk, maar niets moet. Bij Wereldse Pracht is shoppen een feest.

2012-16-06 - Victor, Baarn

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9

Beste Heleen. We zijn helemaal blij met dit prachtige beeld dat we bij jou hebben gekocht. Zeker omdat we weten dat we het van een zeer enthousiaste dame hebben. We hebben zelden zo'n prachtige beelden gezien als bij jou: 'Wereldse pracht'. Niet fabrieksmatig zoals je ze overal ziet maar gemaakt door kunstenaars. 'De ziel' van de kunstenaar zit erin zei je, en dat is ook zo, ik voel het perfectionistische van de maker aan. We zijn er erg blij mee en genieten enorm, we hebben het beeld aangekleed met een 'groene achtergrond' die ik had geverfd. Daarna hebben we de 'groene plaat' tegen de muur geplaatst. Een rozen boog die het beeld moet 'omlijsten' als het ware, is 'bekleed met blauwe regen'. Dat is nog niet volgroeid dat het al te zien is maar met een paar 'hanging baskets' met paars-blauwe bloemetjes. De bamboe mobile laat zijn geluid zachtjes horen alsof het mee danst met de wind. En in de late zomerse avonden als de kaarsjes branden, die verscholen tussen en achter de planten staan, is het een aangenaam 'vertoeven met haar' in onze tuin. Samen met het geluid van het water ornament op de achtergrond is het een erg sfeervol geheel. Een aangenaam rust plekje waar niks moet. Gewoon stil zijn of om stil te worden en alleen maar te luisteren naar de vogels die in de avondschemering. Dank je wel Heleen voor je advies, voor je enthousiasme, en jullie begeleiding om het thuis te brengen en zorgvuldig op de plaats te zetten. We genieten enorm en we hebben er al veel mooie reacties op gehad. We zullen je zeker aanbevelen bij iedereen die een beeld zoekt. Bedankt, Kees en Jeanne

2012-28-05 - Kees & Jeanne Bok, Best

Wij hebben vorige week een urn en een mooi Shiva beeld gekocht. Het was voor ons bijna 90 km rijden, maar we wilden hem zelf ophalen. We zijn er heel blij mee en ook nergens zo'n mooi beeld gevonden.

2012-27-03 - Carla, Uden

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9


Prachtig verzorgde website. Vriendelijke en adequate serviceverlening. Snelle reactie/afhandeling van vragen/e-mails. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

2011-27-12 - Michelle Bontenbal, Oosterhout

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 8


Wat een geweldige service. Ik ben ontzettend tevreden...kan deze site om te bestellen iedereen aanraden. gr Dorien

2011-12-10 - Dorien van Gameren, Tricht

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10


Mooi site met mooie foto's en natuurlijk prachtige beelden. We hebben er vorige week een beeld besteld en ik moet zeggen de service is perfect! Super snel bezorgd! Van te voren werd ook netjes aangegeven dat ze het beeld eerst nog wilde in oliën waardoor deze wat later verstuurd zou worden. Geen fratsen, gewoon open en eerlijk. Wij zijn zeer tevreden!

2011-12-01 - Fam. M, Heerlen

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9


Ik was op zoek naar een boeddha en kwam op de site van wereldse pracht daar zag ik er heel veel en mooi.heb er toen 1 besteld deze was al heel vlug binnen en keurig verpakt ben heel blij met mijn lachende boeddha.

2011-09-04 - b honig, enkhuizen

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 10


Ik heb hier (al een tijdje geleden inmiddels) drie beelden gekocht. Wat mij trof was de eerlijke manier van zaken doen. Er werd mij eerlijk verteld dat een beeld beschadigd was (stond ook al op de website erbij vermeld), ook was een beeld niet meer op voorraad waarbij men mij actief foto\'s e-mailde om een ander beeld uit te laten kiezen. Toen de beelden kwamen, was alles keurig en goed verpakt. Ik ben nu - bijna twee jaar later - nog steeds heel blij met de beelden en ze blijven mooi!

2011-19-08 - Monique, Beverwijk

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10


Mooie spullen, mooie website, goede produktomschrijving (eindelijk iemand die iets niet als bronzen beeld verkootp als het geen brons is, ook al ziet het er wel zo uit, versatnd van zaken dus!) Het bestellen lukte even niet (werd niet doorgelinkt naar iDeal) maar Heleen heeft me daar prima bij geholpen. Snelle levering! En het beeld was heel stevig verpakt. Kortom ik ga vaker kopen bij Wereldse Pracht.

2011-07-08 - Mieke, Amsterdam

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9


Leuke en mooie artikelen, prettige en overzichtelijke website. En ook snelle levering!!! Kortom een zeer tevreden klant, die deze website van harte aanbeveelt.

2011-07-02 - Barbara, Alphen aan den Rijn

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9


Afgelopen Zaterdag zijn de houten beelden binnen gekomen, wat een pracht!!! Het cadeau kwam geheel als een verrassing!!Mijn partner was er heel erg blij mee, en nu staan zij in de gang. Elke keer hoor ik (wat zijn ze mooi!!!!) Vroeg zich wel af hoe ik dit weer voor elkaar gekregen had (ben zelf blind), verteld dat Heleen mij geholpen had, wat mijn partner ontroerde. De beelden kan je goed voelen,dus mensen, ook al zie je het niet, hoeft dit niet een belemmering te zijn, want, wat je op de site kan horen en lezen klopt geheel. Mooie kwaliteit, en goede service!!!

2011-28-06 - A.p maaskant, Zwijdrecht

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10


Door op internet te zoeken kwam ik op "wereldse pracht terecht. Ik hoorde door mijn spraaklaptop(dit wegens blindheid) dat deze zaak hele mooie beelden had. Ik zocht voor mijn partner 2 vrouwen boeda's, doordat ik niet alles voor elkaar kreeg met invullen via de side om te bestellen, nam ik de telefoon en heb deze zaak gebeld. Ik kreeg Heleen zelf aan de telefoon, en gevraagt of zij mij kon helpen,want ik kreeg de bestelling niet zelf voor elkaar. Zij was zo vriendelijk om de factuur te mailen, zodat iemand voor mij deze kon betalen via de bank.( mijn bank doet geen ondersteuning voor spraak,om dit zelf tedoen,) Dank zij Heleen,ben ik binnenkort in bezit van de 2 slapende boeda's (vrouwen) die zij via de post zou laten bezorgen. En de verrassing voor mijn partner,staat nog steeds over eind. Ik moet je zeggen,Groot compliment, dat Heleen mij zo goed geholpen heeft.

2011-21-06 - A.P.Maaskant, Zwijndrecht.

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9


Mooie offermanden gekocht als kerstcadeau,ziet er echt zo uit als op het plaatje en goed verpakt, snelle levering, super gewoon

2011-16-01 - Yvonne, Amsterdam

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 8


Hele mooie buddha uitgezocht welke snel verzonden werd, zelfs ingepakt zodat mijn broer hem bij binnenkomst meteen kon uitpakken. Helemaal blij met de aankoop. Bedankt!

2010-10-04 - Sunny, Hoofddorp

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8


Een prachtig boedhabeeld uit hout besteld! Vlotte levering! Zéér tevreden, deze webwinkel is een aanrader!

2010-20-09 - christel van Loon, Hasselt-België

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9

Zeer prettige snelle afwerking van de bestelling. geleverde artikel ziet er goed uit.

2010-17-09 - Irene, Amsterdam

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 8


Geweldige service , mooie ring en hanger gekocht echt heel mooi ! Heleen nog bedankt voor de tip die jij mij gaf.

2010-09-02 - Emberta Philippi, Den Haag

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9


De artikelen zijn in het echt nóg mooier dan op de website aangegeven. In de winkel word je zeer vriendelijk, geduldig en vakkundig door Heleen geholpen en artikelen per website besteld worden snel en correct afgeleverd. Ik vind het een prachtwinkel met artikelen die echt heel mooi zijn.

2010-22-08 - Joke, Leidschendam

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9


Mooie site,overzichtelijk. goede comunicatie met heleen. heb een boedha beeldje gekocht,erg blij mee.

2010-18-06 - monique van der laan, bodegraven

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9


Prima! Het emailcontact met Heleen ging snel, haar afhandeling is zeer vakkundig en snel. Het Boeddha beeld wat ik heb ontvangen (Yogi Boeddha) is prachtig! Bedankt Heleen! Ik ga hier iemand heel blij mee maken!

2010-25-05 - Sigrid Koek, Leiderdorp

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8


Ik heb een prachtige boeddha gekocht en hij werd heel goed verpakt, ik ben er erg blij mee want ik heb er lang naar moeten zoeken!

2010-21-05 - stephanie boxhoorn, den hoorn zh

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9


Spontaan, hartelijk ontvangst. De nodige informatie en zelfs meer als je wilt. Gewoon even leuk om er rond te lopen en je ogen de kost te geven.

2010-22-04 - leonne, amersfoort

algemene indruk: 9 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9


Ik heb een lachende boeddha bestelt,en het is werkelijk een prachtig beeld van heel mooi hout!! Moest hem cadeau geven maar wilde hem zelf eigenlijk wel houden :)betaling, levering alles top!

2010-19-03 - roza, oude wetering

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10


Top winkel!!

2010-15-02 - Marja, Amsterdam

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 10


Een duidelijke site waar alles goed onderverdeeld in categorieën. Toen ik besteld had werd ik binnen anderhalf uur terug gebeld om de verzending te regelen. Ik had mijn bestelling snel binnen ondanks dat Heleen ziek was! De producten waren in goede staat en van goede kwaliteit.

2010-02-12 - Yorbin Moes, Terneuzen

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10


Verzorgde site. Je krijgt wat je ziet en een en ander wordt zeer zorgvuldig verpakt en verzonden. Kortom een site die vertrouwen wekt en geeft.

2010-02-11 - Nel Zuidema, Glane

algemene indruk: 8 | service: 8 | prijs / kwaliteit: 8


Beste Heleen, Het houten boedhabeeld wat wij voor onze zoon bij jou hebben gekocht overtrof onze verwachtingen en ook die van hem - kortom een geweldige verrassing voor ons allemaal. Niet alleen waren wij onder de indruk van de kwaliteit en de uitstraling maar ook de liefdevolle verpakking en verzending. We hebben inmiddels de website aan een aantal bekenden van ons doorgegeven. Lieve groet,

2010-02-11 - Fam. Pels, Sneek

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9


Een super mooie site die heel overzichtelijk is. Na de bestelling krijg je snel een reactie en vragen worden goed en snel beantwoord/behandeld. Verder kwam het bestelde product sneller aan dan verwacht. Gewoon super service, kortom een echte aanrader!!!

2009-24-12 - N. Dijkstra-Donkers, Prinsenbeek

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10


Hoge kwaliteit en authentieke pracht tegen eerlijke prijzen. Grote en proffesionele service en bezorging tegen eerlijke prijzen. Een avontuur om bij Helen te zijn. Wij hebben genoten van haar als mens en van de prachtige beelden. Bij haar hebben wij gevonden wat wij zochten nadat we heel wat sites hebben geraadpleegd. Uiteindelijk kom je toch bij haar uit, vanwege de unieke, markante, authentieke en prachtige opvallende wereldse pracht beelden. Helen duizendmaal dank voor het beeld van Dewi Tara dat we bij jou mochten kopen en Remco duizendmaal dank voor de bezorging en plaatsing!! Patrick Jack en Carien Ihalauw.

2009-13-08 - Patrick, Meers (Z-L)

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 10


Ik heb een ring besteld voor mijn verjaardag met een amethist in silver, prachtig en het paste precies.

2009-04-04 - m.a. kroes, berlicum

algemene indruk: 8 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9