de verzendkosten van al mijn artikelen


Verzending van uw aankoop bij Wereldse Pracht


Ik bereken € 6,95 verzendkosten voor een postpakket, per bestelling. Als uw bestelling zwaarder is dan 10 kilo, of groter dan 1 mtr. reken ik € 13,25 aan verzendkosten.
Voor een bestelling die door de brievenbus kan bereken ik € 2,95 per bestelling.
Mocht u een stenen beeld of een zwaar object bestellen, dan wordt dit bij u thuis afgeleverd door een bezorgdienst. Dit kost 75 euro per bestelling.

Bij iDEAL betalingen worden de verzendkosten automatisch uitgerekend. Bij andere betalingen neem ik, via email of telefonisch, contact met u op over de hoogte van de verzendkosten (in de meeste gevallen € 6,95 per bestelling). Daarna mail ik u een factuur toe die u, via uw bank, kunt betalen. Zodra het geld binnen is op mijn rekening sturen ik u uw pakket, zeer goed verpakt, toe. Mocht u een bestelling plaatsen vanuit een ander land dan Nederland, dan betaalt u in eerste instantie de Nederlandse verzendkosten. Ik neem telefonisch contact met u op als er een eventuele bijbetaling moet plaatsvinden.

Retour

U heeft het recht om het artikel, binnen 14 dagen na aankomst, te retourneren; mocht het artikel u niet bevallen. U krijgt dan onmiddellijk het volledige aankoopbedrag (excl. evt. verzendkosten) teruggestort op uw rekening.

Betaling van uw aankoop


Bij Wereldse Pracht kunt u met iDEAL betalen of via een factuur (die ik u na de bestelling mail).