bestellingen, privacy en copyright

 

Informatie over uw bestelling bij Wereldse Pracht


Zodra u een bestelling heeft geplaatst moet u, volgens de Nederlandse wet 'verkopen op afstand' ook aan uw betaalverplichting voldoen!!

De bestelde artikelen

De meeste van mijn artikelen zijn handgemaakt. U krijgt exact het artikel zoals het op de foto staat. Bij sommige artikelen, waar meerdere exemplaren van zijn, kan het artikel dat u ontvangt wel iets afwijken van de foto. Kortingsacties op de website, die plaatsvinden nadat u uw bestelling hebt geplaatst, kunnen niet doorberekend worden op uw bestelling.

Afhandeling bestelling
Na uw bestelling ontvangt u via de mail een bevestiging. Dit is tevens uw factuur. (Ik stuur geen facturen meer mee met de bestelling, aangezien de ervaring leert dat de meeste mensen deze facturen meteen weg gooien. Dit om milieutechnische redenen). Mocht u wel een extra factuur willen ontvangen, dat kan natuurlijk, dan graag aangeven bij uw bestelling of later via de mail.
U kunt bij uw bestelling een ander bezorgadres opgeven dan uw woonadres, mocht dit nodig zijn. Ik verstuur dan het pakket naar dat adres!
Zodra de betaling ontvangen is, gaat uw pakket zo snel mogelijk op de post.
Mocht u niet via iDEAL betalen maar via een bankoverschrijving, dan ontvangt u, via de mail, een factuur van mij met daarop de betalingsgegevens.
Mocht een artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn dan neem ik meteen telefonisch contact met u op.

Ruilen
Mocht het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het, binnen 14 dagen, in originele staat (onbeschadigd/onbewerkt), naar mij retourneren. Graag met voldoende frankering (uitgevoerd door POST.NL). U kunt dan een andere artikel hiervoor in de plaats bestellen of u ontvangt uw geld retour (excl. de betaalde verzendkosten). Graag via email van te voren melden dat u het artikel terug gaat sturen en tevens daarin vermelden of u uw geld retour wilt of een ander artikel wilt ontvangen (graag ook melden welk artikel dat dan is). Terugstorting van geld en/of het versturen van een nieuwe bestelling gebeurt pas nadat het artikel dat u terug wilt sturen door mij ontvangen is.

Beschadigingen
Mocht het artikel, ondanks mijn zorgvuldige manier van verpakken, toch beschadigd bij u aankomen (dus beschadigingen die door de verzending zijn veroorzaakt) dan vergoed ik alle door u gemaakte kosten (daarom betaalt u voor aangetekende verzending). Dit doe ik echter pas nadat u het beschadigde artikel naar mij heeft geretourneerd.

Garantie
Ik garandeer absolute kwaliteit op al mijn artikelen. Mocht ik niets vernemen van u, tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, dan ga ik ervan uit dat het artikel aan uw wensen voldoet. Mochten er later toch problemen zijn met het artikel dan kunt u mij bellen en dan zullen we samen tot een geslaagde oplossing proberen te komen om het probleem te verhelpen. Verkleuringen van stenen beelden, barsten van houten beelden of andere, materiaal eigen veranderingen die kunnen plaatsvinden bij een artikel, staan nu al op de website vermeldt of ik meld die extra aan u via de mail/telefoon. Deze vallen niet onder de garantie.

Privacy
Wereldse Pracht respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft –waaronder uw persoonsgegevens- vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik uw persoonsgegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en om u te informeren over de ontwikkeling van de website Wereldse Pracht of over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u mij dat laten weten door een e-mail te sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wereldse Pracht zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als deze mensen zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


Disclaimer/copyright
Alle informatie op deze site, met inbegrip van maar niet beperkt tot grafisch materiaal, tekst en links naar andere sites, wordt verstrekt 'in de huidige staat' en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wereldse Pracht verstrekt geen garanties met betrekking tot de toereikendheid, verkoopbaarheid, juistheid of volledigheid van informatie op deze site en wijst uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid af voor fouten of omissies die daarin voorkomen. De gebruiker draagt zelf verantwoording voor het controleren van de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie of overige inhoud die op deze site beschikbaar is. Wereldse Pracht geeft geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen gedaan bij Wereldse Pracht.

 

Met vriendelijke groet, Heleen Ter Burg, eigenaresse